Η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων τίμησε τον Π. Βρέλλη για την πολυετή συνεισφορά του στην ανάπτυξη του Τουρισμού

Η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων τίμησε τον Π. Βρέλλη για την πολυετή συνεισφορά του στην ανάπτυξη του Τουρισμού

Στις 16/1/2023 τιμήθηκε με βραβείο από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων το έργο του ιδρυτή του Μουσείου, γλύπτη Παύλου Βρέλλη. Το βραβείο παρέλαβαν τα παιδιά του δημιουργού, σημερινοί υπεύθυνοι του Μουσείου, ο οποίοι απηύθηναν τον παρακάτω χαιρετισμό:

«Αγαπητοί παρευρισκόμενοι,

Ευχαριστούμε την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, για τη βράβευση του πατέρα μας, Παύλου Βρέλλη. Τόσο η Άννα όσο και εγώ, δηλώνουμε ευγνώμονες.

Θα θέλαμε να σταθούμε στην αιτιολογία της βράβευσης, την «πολυετή συνεισφορά του στην ανάπτυξη του Τουρισμού». Για πολλούς, οι χώροι τέχνης αποτελούν οντότητες που συμπορεύονται με την πολιτιστική όσο και οικονομική πορεία του τόπου. Για άτομα που αποτελούν προσωπικότητες που προσέφεραν, όπως ο πατέρας μας, η μακροημέρευση του χώρου που δημιούργησε είναι και ο σφυγμομέτρης του ενδιαφέροντος του κοινού, αναφορικά με τον ίδιο και την παρακαταθήκη του. Εκτιμώντας ότι η βράβευση αυτή έρχεται από μια Ένωση η οποία έχει προβάλλει τον τόπο μας, έχει διαμορφώσει τον ποιοτικό τουρισμό του, αλλά και έχει αποτελέσει τον σφυγμομέτρη της δυναμικής επερχόμενων επισκεπτών, αποτελεί μια ιδιαίτερη τιμή για εμάς, που –όπως και εσείς– φορτωνόμαστε τον άχθο της συντήρησης του υλικού τμήματος, και τις αγωνίες για την αποδοχή –ή μη– όλων των προσφερόμενων, από τους επισκέπτες μας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς,

Άννα και Κωνσταντίνος Βρέλλης»