Πληροφορίες

Home / Πληροφορίες

Λόγω του ότι δεν προσφέρεται ξενάγηση, παρακαλούμε να προετοιμαστείτε, αντλώντας πληροφορίες από αυτόν τον ιστοχώρο.

Το εκδοτήριο εισιτηρίων λειτουργεί κάθε μέρα του έτους, συμπεριλαμβανομένων όλων των Κυριακών και όλων των Αργιών: από τις 10:00 έως και τις 16:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

6 Ευρώ : Γενική Είσοδος

4 Ευρώ : Οργανωμένα γκρουπ (μέσω τουριστικών πρακτορείων κ.λπ.), Φοιτητές (με επίδειξη της ταυτότητάς τους)

3 Ευρώ : Άτομα 8-17 ετών, άτομα άνω των 65 ετών, πολύτεκνοι (περιλαμβάνει και τους τρίτεκνους), άνεργοι (με επίδειξη της ηλεκτρονικά ενημερωμένης καρτέλας του ΟΑΕΔ), Μέλη Σωματείων και Συλλόγων (γονείς και παιδιά) αφού προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως καταστατικό, σφραγίδα, κ.α.

2,5 ευρώ : η Ειδική Προσφορά για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (οι συνοδοί καθηγητές περνούν -όπως πάντα- ατελώς). Μεριμνώντας για την εύρυθμη λειτουργία του χώρου, παρακαλούμε τους καθηγητές -ή κάθε υπεύθυνο- να μας ενημερώνουν εκ των προτέρων στο 2651092128, για την ημέρα και ώρα της επίσκεψής τους.

Δωρεάν: Παιδιά κάτω των 8 ετών, Στρατευμένοι, ΑΜΕΑ (άτομα με σοβαρά κινητικά προβλήματα εισέρχονται μόνο με την βοήθεια των συνοδών τους, λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου), μέλη του Ε.Ε.Τ.Ε. (με επίδειξη της κάρτας μέλους τους)

Σημείωση: Έκδοση εισιτηρίων γίνεται ΜΟΝΟ στην είσοδο του Μουσείου και μόνο σε φυσική (μη ηλεκτρονική) μορφή.

[o]

– Στο εσωτερικό του Μουσείου, απαγορεύεται η φωτογράφηση και η λήψη οποιασδήποτε μορφής κινούμενης εικόνας – βίντεο.

– Παρακαλούμε τους γονείς που μεταφέρουν μικρά παιδιά και βρέφη με καροτσάκι, να αφήνουν το καροτσάκι σε εσωτερικό χώρο και να φροντίζουν για την μεταφορά του παιδιού στο χώρο του Μουσείου.

– Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κατοικίδια. Μόνη εξαίρεση: μικροί φίλοι σε ασφαλή θέση και μόνο με τη συναίνεση των υπόλοιπων μελών της ομάδας η οποία εισέρχεται στο χώρο του Μουσείου.

Το «Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Παν. Βρέλλη», λειτουργεί ως αυτόνομη οντότητα. Κανένας ισχυρισμός για το ότι υπάρχει οποιαδήποτε συσχέτιση (νομική, λειτουργική, καλλιτεχνική) με παρεμφερείς χώρους δεν είναι αληθής.