Πληροφορίες

Home / Πληροφορίες

Λόγω του ότι δεν προσφέρεται ξενάγηση, παρακαλούμε να προετοιμαστείτε, αντλώντας πληροφορίες από αυτόν τον ιστοχώρο.

Το εκδοτήριο εισιτηρίων λειτουργεί κάθε μέρα του έτους, συμπεριλαμβανομένων όλων των Κυριακών και όλων των Αργιών: από τις 10:00 έως και τις 16:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων από 01 Ιουλίου 2024, είναι οι εξής:

7€: Γενική Είσοδος,

5€: Οργανωμένα γκρουπ, μέσω τουριστικών πρακτορείων,

4€: Φοιτητές (με επίδειξη της ταυτότητάς τους), άνεργοι (μετά από επίδειξη της ενημερωμένης κατάστασής τους), γονείς που συνοδεύουν παιδιά (από σχολεία, συλλόγους, σωματεία, ενορίες, κ.α. — παρακαλούμε να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως καταστατικό, σφραγίδα, κ.λπ.),

3€:  Άτομα 8-17 ετών, άτομα άνω των 65 ετών, πολύτεκνοι (και oι τρίτεκνοι).

Δωρεάν: Παιδιά κάτω των 8 ετών, Στρατεύσιμοι, ΑΜΕΑ (άτομα με σοβαρά κινητικά προβλήματα εισέρχονται μόνο με την βοήθεια των συνοδών τους — λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου), μέλη του Ε.Ε.Τ.Ε. & μέλη του ICOM (με επίδειξη της κάρτας μέλους τους), Δημοσιογράφοι.

Σημείωση: Έκδοση εισιτηρίων γίνεται ΜΟΝΟ στην είσοδο του Μουσείου και μόνο σε φυσική (μη ηλεκτρονική) μορφή.

[o]

– Στο εσωτερικό του Μουσείου, απαγορεύεται η φωτογράφηση και η λήψη οποιασδήποτε μορφής κινούμενης εικόνας – βίντεο.

– Παρακαλούμε τους γονείς που μεταφέρουν μικρά παιδιά και βρέφη με καροτσάκι, να αφήνουν το καροτσάκι σε εσωτερικό χώρο και να φροντίζουν για την μεταφορά του παιδιού στο χώρο του Μουσείου.

– Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κατοικίδια. Μόνη εξαίρεση: μικροί φίλοι σε ασφαλή θέση και μόνο με τη συναίνεση των υπόλοιπων μελών της ομάδας η οποία εισέρχεται στο χώρο του Μουσείου.

Το «Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Παν. Βρέλλη», λειτουργεί ως αυτόνομη οντότητα. Κανένας ισχυρισμός για το ότι υπάρχει οποιαδήποτε συσχέτιση (νομική, λειτουργική, καλλιτεχνική) με παρεμφερείς χώρους δεν είναι αληθής.